2010. január 7., csütörtök

Szünet volt... folytatás

...merthogy megint megmutatta magát nekünk az igazi tél és így nézett ki a kert, de rögtön el is kezdett olvadni:
Itt van még több kép a téli kertről.

Szóval aztán voltunk Győrben is, ahol szintén sokat ettünk és keveset mozogtunk. Mónival megnéztük a Poligamy-t (szerintem kár volt), a fiúk meg az Avatart, ők jól választottak.

Végre találkoztam Dizsivel, és Somával. Soma keveset beszélt, de annál többet nézelődött. Ha valaki megtetszett neki, csak odaállt elé, és bámulta, mulatságos volt. Dizsivel viszont jól kidumáltuk magunkat, kár, hogy ilyen ritkán van alkalmunk találkozni...

December 30-án Dobogókőre mentünk, ott találkoztunk Halászékkal és túráztunk egyet (3 és fél órát) a nagy hóban. Lementünk Pilisszentkeresztre, ahol az asszonyok megkapták a nekik járó unicumot, aztán vissza az autóhoz Dobogókőre. Azért eléggé elfáradtunk, de nagyon jó volt.
Másnap korcsolyáztunk az Ice-Centerben, az is szuper volt, szerencsére kevesen voltak délelőtt. Utána ismét túrázni kellett (Józsi szervezte a programot:) a Szilasliget melletti kilátóba, de most nagy hó helyett nagy sár volt, és a csapat is kibővült. A Ferenc József kocsmától indultunk, úgyhogy az alapozás megvolt, fent pedig forraltbort (a gyerekek teát!) fogyasztottunk, meg zsíroskenyeret tömtünk magunkba lilahagymával.
Szóval aktívan telt az év utolsó két napja. A szilveszter is aktív volt (ezt is Józsi szervezte), vetélkedtünk egy kicsit, összemértük erőnket pingpongban, scrabble-ben, memóriajátékban, hulahoppozásban, pingponglabdacélbafújáshosszúszívószállal-ban, kártyavárépítésben, táncszőnyegen, és a gyerekeknek még kincskeresés is volt. Meg persze étel-ital-beszélgetés.
Erről az egészről itt van néhány kép.
Na, az év első két napját kevésbé aktívan töltöttük... mondhatni csak punnyadtunk itthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése